Maakt u een verklaring als u een dwarshanger draagt?

Siem de Groot

Nee en niet voor iedereen. Ik ben niet het soort persoon dat kettingen draagt omdat ik wil, maar ik draag veel vanwege het. Dit is niet het belangrijkste aspect van mijn leven. Ik kan de hele dag een ketting dragen en ik kan de hele dag gekleed zijn zonder ketting. Op dezelfde manier kan Versace Heren Zonnebril een test zijn.

Waarom hangers kruisen?

Ik denk dat het een vraag is waardoor ik me dom voel. Waarom hangers kruisen? Om eerlijk te zijn, kan ik antwoord op u dezelfde vraag voor elke cross hanger ik verkoop of te maken.

Toen ik jong was kocht ik mijn eerste cross hanger en het was zo mooi. Het zag eruit als een eenhoornhoorn. Het was helderblauw, een helderblauwe kleur. Het had veel zilver, glitter, juwelen en goud, en de randen waren glad en mooi. En ik was echt verbaasd over hoe mooi de hanger was. En ik had ook niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. Maar wat er gebeurde was: Toen ik het probeerde, was ik echt geschokt door hoe goed de kettingen werden gemaakt. Niet alleen waren ze perfect voor mij, maar ze waren een genot om te dragen. Maar waar ik het meest van hou is dat ze niet door zomaar een persoon zijn gemaakt. Ook zie je hun naam "Siem Groot en De Groot" op de kettingen die ik heb gekocht.' Het was een goed gevoel. Maar toen ik ze droeg was het hetzelfde gevoel. Ik kon niet beslissen welke was de mooier, de "perfecte" kettingen of de "domme" ones. Ik ben er zeker van dat er een verschil is tussen de twee. Maar ik weet dat "goede" en "domme" kettingen zijn anders: "goede" degenen zijn mooi en "domme" degenen zijn dom en kinderachtig. En dat maakt het opvallend van andere producten zoals Dubbele Ketting - Zilver. Wat ik heb gezien in de afgelopen maanden heeft me ervan overtuigd dat de "goede" kettingen zijn een onderdeel van de "domme" degenen, en "goede" degenen zijn niet hetzelfde. "Goede" kettingen zijn anders dan "domme" degenen op verschillende manieren: ze zijn eleganter en verfijnder, en ze zijn minder "dom".

Dat is wat ik heb gevonden in mijn onderzoek. Ik heb gelezen tal van getuigenissen, artikelen en blogs en dat is wat het belangrijkste is voor mij: het is niet de werkelijke kleur van de ketting, maar de manier waarop de ketting wordt gebruikt en gebruikt in de juiste context, en ook de algehele ervaring van het dragen van het, dat maakt een ketting "goed" of "dom" (dat wil zeggen, of het maakt je beter of slechter). Dus, ik ga proberen om een aantal voorbeelden van kettingen en een aantal van de manieren waarop ze kunnen worden gemaakt om ze te beschrijven "goed" of "dom". Ik zal ze op verschillende manieren presenteren: door mode, door gebruik, door kunst, door een heel specifiek voorbeeld (zoals een klein meisje), of op een heel andere manier. Ik zal elk van hen in detail uitleggen, inclusief voorbeelden, en ook voorbeelden geven, die de uitleg een stuk begrijpelijker maken. En ik zal ook proberen uit te leggen wat ik wel of niet leuk vind op een zeer algemene manier (maar nog steeds met enkele voorbeelden). En dat onderscheidt het van artikelen als ketting. Ten eerste, enkele voorbeelden: Hoe maak je een "slechte" ketting? Nou, ik weet niet hoe het een slechte ketting (met uitzondering van een of twee kleine dingen die ik heb gezien in de foto's en gehoord over, dus ik ben er zeker van dat er een aantal mogelijke voorbeelden).