Waarom heb ik kettingen nodig?

Siem de Groot

Om je leven aantrekkelijker te maken! Kettingen kunnen je nek er nog mooier laten uitzien. Ze kunnen ook je nek beschermen tegen een aantal nare dingen, zoals wordt doorboord of met een tatoeage.

In deze post wil ik u een idee geven over een aantal coole kettingen die ik zelf gemaakt of van ontwerpen van andere mensen. Ik heb mijn best gedaan om mijn eigen aanraking op hen te leggen. U ook controleren wat grote kettingen gemaakt door anderen en koop ze. Als u graag een van deze kettingen te kopen, controleer dan hun prijzen op de volgende post: Hoe kettingen te kopen. Dit zijn allemaal coole kettingen met coole ontwerpen. Zelfs Tweka Prothese Badpak zal een testrun zijn. U meer van hen controleren door te zoeken rond het internet, maar ik zal niet een gedetailleerde beoordeling doen.

Hier zijn wat meer coole foto's van rond het internet. Wat vind je van gouden kettingen (ketting) in de man? Ik denk dat deze foto is de coolste van alle :). En als je deze foto ziet, kan ik er niet naar kijken. En het is grappig dat er een foto van die foto (degene waar ik zit daar met mijn laptop op de tafel met mijn hand op mijn toetsenbord).

Het meest interessante is dat al deze foto's zijn gemaakt door dezelfde persoon. Zijn naam is ?' '?????? De naam wordt uitgesproken als het woord, en dat is waarom het "khaa-to" wordt genoemd. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van producten zoals ketting.

Hier zijn een paar andere foto's die ik nam toen ik keek naar deze foto van mij op de computer met mijn handen op het toetsenbord en alle mensen die zijn met behulp van de laptop op de tafel, dus ik zou weten wat voor soort laptop was het :).

Hier is een andere: ?????????อ??????????????????อออออ??? 10อออ00 ??????? Dit is een close-up van een foto van een tijdschrift dat ik kreeg gegeven door een vriend die een fotograaf was. Een ding dat ik was echt opgewonden om te doen is het uploaden van de kettingen op Facebook. De mensen die ik ken zijn ook op Facebook, en ik ben niet erg dicht bij velen van hen, maar ik weet wel dat ze een post die ze hebben ontvangen kettingen. De eerste foto die ik nam op de computer met mijn vingers gekruist is dit een: ???ดึ '?????? Deze foto is van een blog geschreven door een man die me niet kent, dus ik kan niet echt veel over hem zeggen. Ik vond het in een boek op de muur van een oude winkel in Nieuwsuur in het centrum van de stad. Mijn eerste dag terug naar huis van mijn eerste reis. Het laatste deel van de dag was behoorlijk saai, en het enige interessante was deze foto: Mijn eerste post met alle foto's van de reis was deze. Het meest interessante voor mij is de foto van de achterkant van een bus. Er liep een heel kleine groep jongens naar school en ik zag een heel jong meisje bij een van de bushaltes, en ik dacht: Ze moet een vriend zijn van de vriend van de mensen in de bus. Toen ik haar zag, was ik verrast om te zien dat ze een grote kettingen heeft, een van hen was zelfs een beetje groter dan een ketting. De bus was een grote. Ik zag een paar meisjes op het en was echt verbaasd door het. Ik dacht: Waar is dit meisje? Ik dacht: ik moet wat foto's maken. En dat deed ik. Maar als je naar het internet gaat, kom je erachter dat je niet hoeft te kunnen lopen.