Wat vind je van gouden kettingen (ketting) in de man?

Siem de Groot

dat het zo zeldzaam is. Maar mijn punt is dat kettingen zijn niet zo zeldzaam tegenwoordig. Dit is precies wat dit product onderscheidt van andere producten zoals Badpak Hoge Rug. Dus besloot ik om mijn persoonlijke mening over hen te delen en om u een eerlijk beeld over de ketting.

1. Ze zien er erg duur Ik heb al gezegd dat gouden ketting is niet erg duur tegenwoordig. De meeste mensen kopen ze voor de look. Dit is precies wat dit product onderscheidt van producten zoals Levi Jeans 501. De goudketen heeft niet veel sentimentele waarde meer. Weet iemand waar dit te kopen of een soortgelijke lederen ketting Heidi Klum draagt? Als je echt denkt dat het erg duur is, denk ik dat je daar gelijk in hebt. In feite zou ik zeggen dat het heel redelijk om te denken dat het duur is tegenwoordig, gezien het feit dat de trend van de sieraden industrie is om meer en duurder te worden. 2. Ze duren niet lang Een van de dingen die kettingen mooi maakt is de duurzaamheid. Kettingen zijn degenen die je gemakkelijk nemen uit een zaak, gebruik op een andere dag, en opnieuw dragen op dezelfde dag. Ze duren echter niet lang. Het is heel duidelijk dat hoe meer je ze draagt, hoe minder de kleur zal elke keer hetzelfde zijn. Wat ik daarmee bedoel is, de kleur van de ketting verandert. Als je het een keer dragen en het slijt en de kleur heeft niet dezelfde tint van een dag later, zal het een totaal andere kleur. Dat betekent dat, het is een veel moeilijker ketting te dragen en ziet eruit als een andere ketting elke dag. Daarom draag ik ze niet vaak. Hoe los je dit probleem op?

Dit is een geweldige post van mijn vriend Elizabete Merete, waar ze verklaart het belang van een goede opslag. Op dezelfde manier kan ketting een testrun zijn. Houd het schoon, droog en goed versleten.

Ik gebruik een ketting voor dagelijks gebruik, maar het is ook een huwelijkscadeau voor mijn man. We willen het graag samen dragen voor speciale gelegenheden, maar ik heb het nog nooit gedragen met een halslamp of andere lichtgekleurde kleding. Het ziet er geweldig uit met rode, blauwe en groene kleren, maar ik heb niet echt de zorg voor het als het wit is, net als wanneer ik in het wit het ziet er geweldig uit. Je moet er rekening mee houden dat, hoe meer wit je het draagt met hoe minder aandacht het ontvangt, wat invloed heeft op je kansen dat het wordt opgemerkt.

Om het samen te vatten, zou ik het volgende willen zien:

a) meer mensen beginnen met het dragen van witte sieraden als een necklamp; b) mensen beginnen het te dragen met witte kleren als een neklamp. Ik weet dat sommigen van jullie denken: ik draag een ketting met groene, rode, blauwe en zwarte kleren, wat is het probleem? Nou, er is het probleem dat hoe meer dezelfde witte kleren worden gedragen hoe meer aandacht ze krijgen. Het is alsof dezelfde kleur is uitgegroeid tot de dominante kleur en de zwarte kleding zijn uitgegroeid tot een nabeschouwing. Als we konden ontdoen van dit probleem dan mensen zouden veel gelukkiger zijn en in staat zou zijn om hun eigen leven te genieten. Zo simpel is het, hè? C) meer mensen dragen kettingen met andere kleuren. Ik zie meer mensen met een blauwe neklamp of een witte halslamp dan een groene. Ik weet dat mensen soms deze fout zullen maken, maar waarom? Dit lijkt me een groot verschil, is het niet? De reden waarom ik niet graag de kleur wit in kettingen is niet vanwege de kleur zelf. Het is het feit dat wit was alleen de kleur die werd gedragen voor een zeer lange tijd. Ik ken veel mensen die rode necklamps dragen, maar ik heb nog steeds een aantal rode necklamps die ik draag, want het is de kleur die ik wil. Het is hetzelfde met de groene.