Weet iemand waar dit te kopen of een soortgelijke lederen ketting Heidi Klum draagt?

Siem de Groot

Weet je waar je een mooie leren ketting van je kopen? Het is erg duur."

Ik heb gehoord dat deze twee mensen zijn nogal de verzamelaars. En ze hebben veel kettingen! Het is waar! Ze bezitten allebei ongeveer 20 kettingen van verschillende kleuren. Het is niet ongewoon om ze te zien winkelen rond en het kopen van kettingen voor $ 2.000.000 of meer. En hun kettingen zijn niet zomaar kettingen!

Het is niet ongewoon voor kettingen worden gemaakt van verschillende materialen. Het heeft te maken met verschillende kleuren kleurstof of kleur. En natuurlijk de grootte van de ketting en hoe deze gedragen kan worden! Er zit veel variatie in deze twee kettingen. Dit is wat ik vandaag voor je heb:

Siem' de Groot, ik denk dat zij degene is die die mooie ketting heeft gemaakt met dat schattige vlindertje.

Dit was de andere ketting die ze kocht. Het is een van mijn all time favorieten. Het is gewoon de beste, is het niet? Dit is mijn favoriete ketting uit deze winkel. Het is gewoon perfect en zo mooi! Dit is weer een van de vele kettingen die ze hebben. Deze heeft een vlinder erop. Dit was mijn favoriete ketting van haar juwelierszaak. Ik moest het bestellen. De kleur is mooi. Houd anders rekening met de vergelijking Zwangerschaps Ketting. En ik denk dat het de meest unieke en speciale ketting van een van de stukken die ze hebben. De meest unieke ketting die ik zag in mijn hele leven! De kleuren en patronen zijn ongelooflijk. Het beeld doet dit geen recht. Dit is een van mijn favorieten. En dat is verbazingwekkend, vergelijk het met Hema Onderhemd Heren. Het ontwerp is niet de beste, maar het is zo mooi! Het metaal is mooi en glanzend. Zie ook een vergelijking van Leen Bakker Garantie. Het is zo zacht. De kettingen die ik verkoop worden geleverd met een certificaat van echtheid. Ze zijn meestal erg klein, ongeveer 2x2cm, en ze zijn handgemaakt door mij. Zelfs Riem Studs is het proberen waard. Dit is een mooi stukje werk. Het is gemaakt van het prachtige metaal (goudkleurig brons), een beetje zilver en een beetje blauw. Mijn collectie is door mijzelf gemaakt en ik bewaar veel kettingen in mijn atelier. Ik ben een zeer ervaren en betrouwbare juwelier. Ik kan kettingen in een paar minuten knippen en afmaken. Als je het zelf wilt proberen, kun je contact met mij opnemen en ik kan je een offerte sturen. U ook een kijkje nemen op mijn blog. Dit is een plek waar ik post mijn foto's en beschrijvingen over mijn kettingen. Ik heb ook een blog voor armbanden die kraatbroeck wordt genoemd. U die blog bezoeken om enkele voorbeelden van mijn werk te zien. Ik ben niet in staat om een garantie te geven over de juistheid van de informatie die op mijn blog. Heeft u vragen of zorgen, neem dan gerust contact met mij op. Ik ben ook blij met vragen en opmerkingen over kettingen in het algemeen. Als u een foto of beschrijving van een ketting wilt bijdragen, u dit doen op de contactpagina. U ook enkele foto's vinden op de pagina Over of mijn blog. U bent van harte welkom om deze pagina te delen met behulp van de knoppen aan de linkerkant. Vergeet niet om mij te volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe berichten. Ik zou graag van u horen, dus stuur me een regel op het e-mailadres op de contactpagina en u ook een reactie achterlaten in de commentaarsectie.

Over mij

Siem De Groot, grafisch ontwerper, kunstenaar en ontwerper van mode, sieraden en mode-accessoires. Ik ben een student, een moeder en een moeder van 2 jonge kinderen.