Wie schrijft hier?

Siem de Groot

In 2019 werd ik geïnterviewd door de BBC, interviewden ze me en ik moest ze een verhaal vertellen en ik vertelde ze over mijn kettingen en ik zei dat ze mijn passie waren en ik wilde de wereld van kettingen veranderen. En dat was drie jaar lang mijn passie. Ik ben de eerste persoon in de wereld die meer kettingen verkoopt dan het totale aantal kettingen in de wereld. Dat is een uitdaging. En daar hou ik van. Ik heb een miljoen kettingen aan mijn muur. Ik vind het niet erg. En ik weet dat veel mensen dat niet doen. Maar ik hou van die uitdaging. En ik ben blij dat zoveel mensen die mijn producten kopen, je weet wel, geven aan de zaak en gaan uit van hun manier om het beter te maken voor anderen. En daar ben ik heel erg trots op.

De eerste waar ik trots op was is het "Kussen". Die heb ik gemaakt met een meisje uit de VS. Zo maken we onze kettingen.

Mijn motto is: ik wil dat je je goed en gelukkig voelt. Ik ben op zoek om in de mode-industrie, zodat ik kan bieden kwaliteit producten die mensen willen en ik wil een mooi leven hebben, dus ik ben hier om u te helpen met dat. Ik zal advies geven en ik zal graag alle vragen die je hebt over kettingen te beantwoorden. Ik ben geen expert dus alsjeblieft, vraag me niet over iets specifieks. Ik ben een eenvoudig en bescheiden persoon die geniet van het helpen van mensen in hun tijd van nood. In de toekomst zou ik graag de kost verdienen met mijn blog, maar op dit moment doe ik dit gewoon omdat ik ervan hou.

Siem

Ik hou van kettingen, ik voel me alsof ik nodig heb om te delen wat ik te zeggen heb over mijn ervaringen met hen en wat ik vind een goed idee of niet. Maar voordat ik dat doe, wil ik graag de situatie uitleggen en wat er werkelijk aan de hand is met deze site.

Ik begon deze blog omdat ik het gevoel dat kettingen hebben hun weg verloren in de modewereld.

Mijn vader vertelde me altijd dat we moeten stoppen met het gebruik van dezelfde woorden die we overal anders gebruiken. In plaats daarvan moeten we met elkaar spreken als een gewoon mens. Als we dat doen, kunnen we een aantal van de grootste problemen van onze taal overwinnen. Bijvoorbeeld, het is heel moeilijk om te zeggen "Ik hou van je" of "Dank u" op een manier die respectvol is.

Mijn familie maakt deel uit van die groep. Ze komen uit Nederland en ik ben in Nederland geboren. Ze wonen in Rotterdam. Mijn ouders spreken nog steeds Nederlands met hun vrienden uit Nederland, maar ze spreken me nooit in het Engels. Ik heb me altijd afgevraagd of ze geboren en getogen zijn in een wereld waar iedereen Engels spreekt, of dat ze net zijn opgegroeid met het spreken. Hoe dan ook, dit is mijn eerste blog post hier, en ik ben erg opgewonden.

Mijn passie

Mijn passie is sieraden en ik wil je helpen de beste kettingen voor je te vinden.

Ik bied niet alleen kettingen aan - ik bied de beste kettingen aan die je overal zult vinden. Ik ben er trots op u de beste producten te geven. Ik ben een sieraden ontwerper die is een sieraden kunstenaar voor 10 jaar. Ik heb mijn expertise ontwikkeld door het bouwen van mijn eigen studio.

Ik werk samen met mijn ontwerppartner en designerpartner, die beide kunstenaars op zich zijn. We werken nauw samen en we leren allebei voortdurend nieuwe dingen. We houden ook allebei van reizen, dus we houden onze ogen open voor de beste plaatsen om te winkelen voor sieraden.

Ik ben trots op mijn vak en ik ben voortdurend bezig met het ontwikkelen van mijn kennis. Met alles wat ik heb geleerd in mijn reis, ik ben erg opgewonden om dat met u te delen.