Tips voor paasdecoratie in huis

Of het nu een babyshower versiering of paasversiering is  wanneer er een themafeestje zit aan te komen, is het altijd leuk je huis volledig te in stijl te versieren. Zeker in het laatste geval zit Pasen er weer aan te komen. De tijd voor het versieren van eieren en schilderen staat alweer bijna voor de deur. Om te zorgen dat jij jouw paasdecoratie geheel in stijl verzorgd hebt, lees je in deze blog leuke paas decoratie tips die ervoor zorgen dat jouw huis geheel in stijl verzorgd is.  

Decoratie voor op de tafel 

Om in de sfeer te komen is de tafel versieren als de gehele familie langskomt een ultieme reden om creatief helemaal los te gaan. Denk bij Pasen aan leuke accessoires, slingers, maar ook beschilderde eieren, kleurrijke bordjes en bekertjes. Ook servetten kun je natuurlijk in de leuke paassfeer kopen.  

Een kerststukje in paasstijl 

Geen zin om dit jaar paastakken uit de kast te trekken? Denk dan aan het maken van een eigen paasstukje geheel in eigen stijl. Koop bijvoorbeeld een houten kist of een mand om de basis te vormen. Decoreer met groene veren en eieren en schilder je veren mooi wit.  

Bloemen als paasdecoratie 

Ook bloemen zijn een waardevolle toevoeging voor jouw paasdecoratie. Een vrolijke bos tulpen, brengt jou in de ideale paassfeer.  

Eigen paasslinger maken 

Koop eieren, verf en een touw om jouw eigen paasslinger te creëren. We hangen niet voor niets slingers op als iemand jarig is, waarom dan ook niet tijdens Pasen; extra gezellig! 

Jouw huis direct in stijl met een vrolijk paashuis 

Het welbekende gele kuikentje dat je tijdens paassen overal wel voor kunt gebruiken. In jouw huis, mogen de gekleurde eitjes uiteraard niet ontbreken.  Decoreer samen met jouw paastafel ook paastakken die je gewoon buiten kunt verzamelen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Ook de chocolade paashaas mag niet ontbreken tijdens Pasen. Decoreer hem zelf met versiering of koop het in de winkel.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *