Zo kun je lang van je hairextensions genieten

Hairextensions zijn de ideale oplossing voor dames die voller of langer haar willen hebben. Wanneer je hebt gekozen voor hairextensions, wil je hier dan ook lang van kunnen genieten. Hoe lang je met je hairextensions kunt doen, is afhankelijk van verschillende factoren. Het type hairextensions en hoe je ze verzorgt zijn twee belangrijke factoren. Wij geven je een aantal tips waardoor je langer van je hairextensions kunt genieten.

Kies hairextensions van goede kwaliteit

Welk type hairextensions je kiest, is erg belangrijk voor de levensduur van de extensions. Keratine wax extensions zijn een erg goede keuze als je lang van je extensions wilt genieten. Deze blijven gemiddeld zo’n vier maanden zitten. Keratine wax extensions zijn extensions met wax van keratine, die met een warmtetang aan je eigen haar worden vastgemaakt. Deze extensions geven je haar meer volume en zijn daardoor erg fijn voor dames met dun haar. Daarnaast zijn extensions van echt haar aan te raden als je een zo natuurlijk mogelijke look wilt.

Gebruik de juiste producten om je extensions te verzorgen

Het is niet verstandig om normale shampoo en conditioner te gebruiken voor je hairextensions. Deze hebben namelijk speciale verzorgingsproducten nodig om langer mooi te blijven. Verzorgingsproducten voor hairextensions hebben een lagere pH-waarde, waardoor ze voor je haar minder schadelijk zijn. Voor keratine extensions is het ook belangrijk om je haar goed te borstelen. Ga je je haar wassen, houd dan je hoofd omhoog. Zo kan het water van je kruin naar beneden vallen. Gebruik je speciale conditioner alleen op de lengte van je haar en niet op je hoofdhuid of aanzetpunten van je extensions.

Wat kun je beter niet doen met extensions?

Er zijn weinig dingen die je echt niet mag doen met hairextensions. Sporten, een bezoek aan de sauna, zwemmen: het kan allemaal, zolang je de juiste verzorging toepast als je klaar bent. Tijdens het bezoekje aan de sauna of het zwembad kun je je haar het beste strak vlechten of opsteken in een knot. Ook tijdens het sporten kun je het beste je haar opsteken. Ook is het belangrijk om je haar goed te wassen, zodat zout, chloor of andere schadelijke stoffen niet achterblijven in je extensions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *